Явно си е струвало. От имотната й декларация, подадена

...
  Явно си е струвало. От имотната й декларация, подадена
Коментари Харесай

Секна огромната заплата на Лиляна Павлова

 

Явно си е коствало. От имотната й декларация, подадена пред КПКОНПИ, излиза наяве, че съумяла да спести над 100 000 лв. и съвсем 800 000 евро.

Богаташ е и таткото на Преслав. Както стана ясно преди време, Павлова живее от няколко години с гаджето си Парашкев Кръстев. Двамата се срещат, до момента в който тя е районен министър, а той – шеф на държавния холдинг „ Автомагистрали “ и персонално надзирават издигнатите и ремонтирани от ГЕРБ пътища. Снажната външност на Кръстев дотолкоз впечатлява министър Лили, че тя небрежно се развежда със брачна половинка си Пламен Николов, с който имат огромна щерка.

 

 

След като второто държавно управление на ГЕРБ е свалено, Парашкев Кръстев небрежно е изритан от значимия пост, през който се усвояват милиарди левове за пътно строителство. Повод за уволнението му е тежкият случай в тунел „ Ечемишка, при който жена бе убита в автомобила си от паднало осветително тяло. След нещастието стана ясно, че за поддръжка на оборудването дава отговор компания „ Автомагистрали ”, а управлението месеци наред въобще не е реагирало на сигналите, че висящите от тавана лампи са изгнили.

 

Както се споделя, всяко зло за положително. След уволнението си любовникът на Лиляна Павлова небрежно се захвана с частен бизнес и през днешния ден е мултимилионер. Така, като се изключи че има опция да задоволява капризите на своята изгора към марковите дамски чанти от последните сбирки на „ Прада “ и „ Диор “, Кръстев съумява да купи и струващ над 3 млн. лв. голям апартамент от 350 квадрата в първокласен столичен квартал. Отделно от това, две от компаниите му – „ Созополис риал естейт “ и „ Черковна Риъл Естейт “ имат недвижими парцели с пазарна цена още няколко милиона лв..

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР